CANGGU APARTMENT

- Apartment

The project planning and design fully combines the joy of natural resources. It was carefully designed by borrowing the organic shape from nature, emphasizing the connection form between the hill and river, and adopted into the swimming pool put as a river in between the apartment mass and villa building.Perched along 3000 sqm private land, the exclusive complex will consist of 48 apartments, 3 penthouses, 12 unit villas, restaurant, swimming pool, kids corner, gym and basement parking. All the facilities are designed to fully immerse guests to feel relaxed in just one complex.

The building architecture presence is established with a sunshade facade from natural material like wood and natural stone and the module creates a pattern from the changing rhythm of sunlight. These breezes together with the beautiful shape render a luxury new urban square and a shared outdoor space that serves as a lynchpin for the project.